بسیاری از تجهیزات هستند که در تمامی آشپزخانه ها چه آشپزخانه های صنعتی و چه آشپزخانه های خانگی وجود دارند و وجودشان الزامی است می توان تنها تفاوت عمده این وسایل را حجم و ظرفیت آن دانست که بی شک وسایلی که در آشپزخانه صنعتی استفاده می شوند به مراتب بزرگ تر و با کارایی بالاتر و طرفیت بیشتر خواهند بود.
میز پلی اتیلن ۱۵۰
داشتن یک میز کار بزرگ در هر آشپزخانه ای ضروری است و این امکان را به فرد می دهد تا بتواند راحت تر کارهایی از قبیل خرد کردن را انجام دهد و هم چنین تسلط بیشتری بر روی مواد غذایی داشته باشد میز پلی اتیلن ۱۵۰ یک نمونه میز کار از میان نمونه های مختلف است که میتواند گزینه ی مناسبی برای انتخاب کردن باشد زیرا یک وسیله بسیار مقاوم و هم چنین خوش ساخت است که شما از آن می توانید در آشپزخانه ی خود استفاده کنید.
تجهیزات انبار رستوران
بی شک در تمامی رستوران های بزرگ فضایی برای نگه داری مواد غذایی مانند برنج و یا حبوبات در نظر گرفته می شود که به آن انبار گفته می شود انباری هم مانند دیگر قسمت های یک آشپزخانه صنعتی نیازمند یک سری تجهیزات است که ما به طور کلی می توانیم به آن تجهیزات انبار رستوران بگوییم که شامل انواع وسایلی است که شما می توانید به وسیله ی آن ها وسایلی که قصد دارید در زمان طولانی نگهداری کنید، را حفظ کنید.
چلیک
در امان نگه داشتن حبوبات از دست موجودات موذی یک چالش بزرگ برای رستوران های صنعتی محسوب می شود زیرا می تواند تمام محصولات را نابود کند وسیله ای به نام چلیک وجود دارد که شما می توانید در آن حبوبات را از شر حیوانات موذی در امان نگه دارید و هم چنین فضای زیادی به نگه داری حبوبات اختصاص ندهید.
سکوی نگهداری
نگهداری حبوبات و یا برنج در رستوران های صنعتی ایرانی می تواند یک چالش باشد زیرا این وسایل حجم سنگینی دارند و فضای زیادی را نیز اشغال می کنند سکوی نگهداری وسیله ای است که به این منظور نگهداری شده و به راحتی می تواند این مواد را به روی خود جا دهد این وسیله با پایه های مقاومی که دارد می تواند مدت زمان زیادی برای شما کار کند.
منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل
:: بازدید از این مطلب : 307
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0